Politica de confidentialitate

S.C.Rosartoria Impex srl ,in calitate de proprietara a magazinului online www.ropescar.ro. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

S.C.Rosartoria Impex srl nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Informatiile pe care ni le trimiteti in formularul de comanda, ne sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate,in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

S.C. Rosartoria Impex srl va retine datele personale si le va folosi doar in scopul informarii dvs. privind statusul si livrarea comenzilor, situatia contului dvs. de pe www.ropescar.ro, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

www.ropescar.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin mesaje saptamanale, poate trimite newsletter, felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.ropescar.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.ropescar.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Utilizatorii care nu mai doresc primirea de mesaje din partea noastra se pot dezabona in orice moment.