Despre noi

Ropescar este un magazin online infiintat in toamna anului 2007, destinat comercializarii articolelor pentru pescuit sportiv. Gama de articole acopera aproape toate stilurile de pescuit : crap, rapitor ( spinning ), stationar, copca.

Numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt proprietatea SC Rosartoria Impex srl si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Gasiti in magazinul nostru produse marca: Hemingway, Shimano, Sonik, Rod Hutchinson, Okuma, Daiwa, X2, Gamakatsu, Prologic, Cormoran,Mitchell, Berkley, Mivardi, Jaxon, Maver, Extra Carp, Falcon, PB Products, Ichtys, Dynamite, Secret Baits, Select Baits,Quest baits, DAM, Anaconda, Fuji, BFF, Carp Zoom, Colmic, Van den Eyde, Lamiglas, Misel Zdravec, Korda, Sufix, Gardner, Rapala, Blue Fox, VMC, etc.

 

Costul transportului :

Taxa de transport include TVA, si va fi inclusa in factura.

Taxa de transport este unica, pentru orice greutate a coletului,fara taxa de km. suplimentari.

Curierul nu va taxeaza suplimentar pentru rambursul banilor.

Comenzile se livreaza , numai dupa ce le-ati comandat pe site in cosul dvs.,sau pe mail, sau telefonic. ( In sectiunea contact, precum si in subsolul oricarei pagini in coltul din dreapta jos gasiti adresa societatii noastre, adresele de mail si nr. de telefon/fax ).

Comenzile, din momentul receptionarii, se livreaza in termen de 24-72 de ore (zile lucratoare), in functie de numarul de comenzi in lucru , disponibilitatea produselor in stoc si localitatea de destinatie

Preturile din magazin au TVA inclus.

In prezentarea produselor, am folosit un numar suficient de imagini si detalii tehnice, pentru a satisface cumparatorii cei mai exigenti.

Ne bucuram ca vizitati magazinul nostru si va dorim fir intins!

Echipa Ropescar