Acidul N-Butyric este un atractant de mare intensitate. Este un compus organic de fermentatie, cu miros greu. In domeniul nadelor, multi pescari cunosc mirosul neplacut al porumbului fermentat. Acidul N-Butyric este responsabil de acest miros si prezenta lui este posibil sa explice atractia pe care porumbul fermentat o are asupra crapului.
Acidul N-Butyric face parte din reteta anumitor arome de mare succes, dintre care cea mai cunoscuta este Scopex. Il gasim si in alt ingredient exceptional, Belachan, care se produce din creveti fermentati.
In pescuitul crapului, acidul N-Butyric se foloseste mai ales in boiliesuri. Datorita aromei sale extrem de puternice si faptului ca este solubil in apa, semnalul pe care il transmite este usor perceput de crap.
Este considerat un aditiv eficient pentru pescuitul pe apa rece, dar nu trebuie limitat la asta. Este la fel de bun si in sezonul cald. Poate fi utilizat atat in boiliesuri solubile, cat si fierte. Nu este afectat de fierberea boiliesurilor.
Doza optima intr-un boilies poate sa difere in functie de mix si de restul ingredientelor. Unii pescari prefera doze mici, dar l-am testat si in doze ridicate, de 1-2ml pe kilogram, pe care le recomandam.
Select Baits il foloseste in boiliesurile BIO-KRILL + N-Butyric & Indian Spice .
Ambalaj : flacon x 20 ml.
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Introduceţi codul din imagine: